Choď na obsah Choď na menu
 


Matúš a Paťka vicemajstrami Slovenska v štandardných tancoch 2013

        

msr-tt-2013-153.jpg

     Matúš a Paťka zaslúžene pre rok 2013 získali titul vicemajstra Slovenska v štandardných tancoch v kategórii Junior I. Nebola to však ľahká cesta. Trénovali 5-krát týždenne. Motivovaný  dosiahnúť čo najlepší výsledok začali od polovice novembra 2012 na sebe usilovne pracovať.  Ak chceli zaujať porotu bolo treba zmeniť 4 tanečné zostavy - Waltz, Tango, Slowfox a Quickstep.

      Poctivým a zodpovedným prístupom pochytili základy vyšších výkonnostných tried už na samotných tréningoch pod vedením skvelého lektora Tibora Kocsisa a o to „ľahšie“ sa naučili to čo od nich požadovali ich skvelí, trpezliví a obetaví tréneri Natália Spišiaková a Zdenko Blesák, ktorí im vypracovali náročné, ale zaujímavé zostavy pre všetky 4 tance čo napokon prinieslo aj vytúžené ovocie v podobe získaného tiulu vicemajstra Slovenska. 

     Na záver rodičia oboch detí ďakujú Matúšovi a Paťke, že prípravu na MSR v STT zvládli na výbornú, že aj čas a investície, ktoré boli so strany rodičov vynaložené nevyšli nazmar. Ďakujeme aj p. Spišiakovi, že mohli trénovať aj počas víkendov v priestoroch klubu, lektorovi Tiborovi Kocsisovi, Natálii Spišiakovej a Zdenkovi Blesákovi za ich obetavú prácu.

 

 

msr-tt-2013-159.jpg

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.