Choď na obsah Choď na menu
 


    mat1.jpg   Matúš Majzel, býva v Hlohovci a spoločenskému tancu sa venuje od  7 rokov. Začínal v tanečnom klube TK-M Dance Hlohovec a od 9 rokov sa úspešne začal zúčastňovať na hobby súťažiach, na ktorých v priebehu roka získal 5 zlatých, 3 strieborné, 2 bronzové medaily a pravidelne sa prebojoval so svojou bývalou partnerkou do finále.                     

 

    pat.jpg  Patrícia Piešťanská, býva v Trnave a s pohybovou prípravou začala už ako 3 a pol ročná. Spoločenskému tancu sa venuje od 7 rokov. Súťažne začala tancovať so svojim bývalým partnerom od 8 rokov. Jej úsile, talent a šarm boli konečne ocenené od októbra 2010, kedy Paťka a Matúš začali tvoriť spoločný tanečný pár čo dokazuje aj ich prvé súťažné vystúpenie v Trenčianských Stankovciach, kde sa v konkurencii 19 párov umiestnili na výbornom 4.mieste nehovoriac o tom, že v tom čase boli tanečnými partnermi len 3 týždne.

 Z minulosti

     Matúš a Paťka  necelé 3 roky spolu úspešne reprezentovali tanečný klub KTŠ Tyrnavia Trnava či už na rôznych podujatiach, ako sú plesy, alebo na vyhlásených bodovacích súťažiach.

Medzi ich najväčší úspech počas svojho pôsobenia v klube patril zisk titulu vicemajstrov SR v STT tancoch v kat. Junior I v roku 2013 .  www.tyrnamp.estranky.sk/clanky/nase-vysledky

 

     Od septembra 2013 Matúš a Paťka hosťujú v tanečnom klube TK WELCOME Trnava, ktorý koučuje Ján Sianta a od 1. januára 2014 sa aj stanú členmi tohto klubu. 

    Za ich úspechmi sa skrýva nielen ich talent, radosť z tanca a zodpovedný prístup, ale predovšetkým práca vynikajúcich lektorov či klubových alebo externých s ktorými spolupracujú.

   Toto všetko je dôležité pre ďalší rozvoj ich talentu za čo ďakujeme aj Zdenkovi Blesákovi za jeho trpezlivosť, ústretovosť a obetavú prácu pri trénovaní našich detí.

 

    Cieľom Matúša a Paťky je reprezentovať klub TK WELCOME Trnava čo najlepšie, zdokonalovať sa vo všetkých štandardných a latinsko-amerických tancoch, aktívne sa zúčastňovať na MSR, zbierať body a prepracovať sa do vyšších výkonnostných tried.

Aktuálne

   Matúš 14.3. 2015 po MSR v 10 tancoch sa rozhodol ukončiť svoju tanečnú kariéru. Paťka sa spoločenskému tancu venuje naďalej.

new1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2512new.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vytancované medaile a poháre, ktoré získali na súťažiach v priebehu 2 a štvrť roka ( november 2010 - január 2013 ) spoločného tancovania.